Evde Plastik Paketleme İşi Yaparak Para Kazanmak

Günümüz şartlarında ev hanımları zorlaşan hayat şartlarından dolayı ailelerine destek olmak için evde ek iş yaparak ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyorlar. Bunun yanı sıra üniversite öğrencileri de okul harçlıklarını çıkarmak ve ailelerine yük olmamak için ek işleri yapmaktadır.

Evde ek iş olarak yapabileceğiniz birden fazla seçenek bulunuyor. Bu iş çeşitleri arasında ev hanımları ve öğrencilerin en çok tercih ettikleri paketleme işleridir.

Örneğin evde plastik bardak paketleme işi yaparak aylık 1500-2000 TL arası para kazanmak mümkün. Bazı evlere ek iş veren firmalar düzenli olarak çalıştıkları kişilere SSK sigortası bile yapmakta.

Bu tür paketleme işlerinde hatırı sayılır paralar kazanmak için yüksek adetlerde mal paketlemelisiniz. Bunun için de birden fazla kişiyle çalışmak daha kazançlı olur. Örneğin komşularınızla ya da aile bireylerinizle.

Paketleme işleri ile ilgili diğer yazılarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Evde Paketleme Yaparak 2500 TL Kazanabilirsiniz!

Evde Kalem ve Silgi Paketleme İşi

Evden Kurutulmuş Meyve Paketleme İşi

Bu işi nasıl ve nereden bulacağım?

Bu ve bunun gibi evden yapılabilecek pek çok iş imkânı için Gigahand.com sitesine ücretsiz üye olabilir ve ilan verebilirsiniz. Ayrıca sizin gibi ek gelir elde etmek isteyenlerin verdiği ilanları da buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yorum bölümüne de adınızı soyadınızı, mail adresinizi ve çalışmak istediğiniz şehri yazarsanız yeni fikirler ve iş imkânları olduğunda sizinle iletişime geçebiliriz.

19 yorum

  1. Merhaba..
    Evde ek iş aramaktayım. İlanınıza istinaden başvuruda bulunmak istiyorum. Dönüş sağlarsanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

  2. bu dönemde gelir sıkıntısı yaşamaktayız. Evin giderlerine katkı sağlamak istiyorum. Yeni evliyim geçim sıkıntısı bu dönemde çok kötü vurdu borçları ödemeye en azından yardım etmem gerekiyor.

  3. Gebze de oturuyorum paketleme işi yapmak istiyorum okuyan öğrencilerim var hasta kayınpederim var eşim çalışmıyor evim kira lütfen Geri dönüş yaparsanız sevinirim

  4. Gebze de oturuyorum paketleme işi yapmak istiyorum okuyan öğrencilerim var hasta babam var eşim çalışmıyor evim kira lütfen Geri dönüş yaparsanız sevinirin

  5. Ankara/Mamak’ta yaşıyorum.Evde işe ihtiyacım var.Benimle beraber bu işi yapabilecek 20 arkadaşım var ve bu sayı zamanla artabilir,çevremde isteyen çok kişi var.

  6. İstanbul Sultangazi Esentepe oturoyum acil ihtiyacım var burcom
    da çok öğrencim var lütfen dünüş yapın her türlü paketleme işi yaparım elim yatkın lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var bir anne olarak suyluyorum

  7. Istanbul bahcelievlerde oturuyorum paraya ihtiyacim var her turlu paketleme islerini yaparim geri donusum yaparsaniz cok sevinirim simdiden teskkur ederim

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.