Evden Kibrit Paketleme İşi

kibrit çöpü

Ek gelir modellerinden biri de evden kibrit paketleme işi. Ek iş arayan ve ev ortamında çalışarak aile bütçesine katkıda bulunmak isteyenler için iyi bir seçenek. Harçlığını çıkarmak isteyen öğrenciler de faydalanabilir.

Evden Kibrit Paketleme İşiyle İyi Bir Kazanç Nasıl Elde Edilir?

Paketleme işi günümüzde çok rağbet görmekte. Bunlardan biri de kibrit paketleme işi. Kibrit paketleme işi nedir? Bir kutusunda ortalama 40 çöp bulunan kibrit kutularını düzenli bir şekilde kolilere yerleştirilmektedir. Yanıcı bir malzeme olduğu için firmalar sürtünme tehlikesine karşı makinelerle değil insan gücüyle bu işi halletmeyi tercih eder.

Bazı paketleme işleri duruma bağlı olarak dönem dönem değişkenlik gösterse de kibrit paketleme işi her dönem yapılabilmektedir. Çünkü kibrit paketlemede mevsim ya da sezon gibi bir değişkenler yoktur.

Paketleme işleri ile ilgili diğer yazılarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Evde Paketleme Yaparak 2500 TL Kazanabilirsiniz!

Evde Kalem ve Silgi Paketleme İşi

Evden Kurutulmuş Meyve Paketleme İşi

Bu işi nasıl ve nereden bulacağım?

Bu ve bunun gibi evden yapılabilecek pek çok iş imkânı için Gigahand.com sitesine ücretsiz üye olabilir ve ilan verebilirsiniz. Ayrıca sizin gibi ek gelir elde etmek isteyenlerin verdiği ilanları da buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yorum bölümüne de adınızı soyadınızı, mail adresinizi ve çalışmak istediğiniz şehri yazarsanız yeni fikirler ve iş imkânları olduğunda sizinle iletişime geçebiliriz.

 

8 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.